Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Söndag 17 februari - Bilderna har kommit

Dimma är den mest exemplariska mamma man kan tänka sig, och jag känner mig ärad att få dela hemmet med en sådan rekordmamma!! Efter att matte väl lugnat ner sig efter förlossningen så har allt gått som en dans. Bebisarna tas om hand minituöst och går upp i vikt precis som de ska, trots att det är fullproppat i mjölkbaren. De är väldigt jämna i vikten allihop och väger nu mellan 144-159 g, 5 dygn gamla. Efter födseln i bolådan bestämde Dimma att den inte var tillräckligt mysig för att bo i, så hon flyttade alla knoddarna till en transportbur. Lite trångt blir det ibland, men där det finns hjärterum...

Pappa Cirrus är mest intresserad av att tillverka nya bebisar och driver mamma Dimma och matte till vansinne. Men han är snäll och rar mot bebisarna, han har slickat lite på dem och blir jätteorolig så fort de börjar pipa.

Men nog snackat nu, eller hur? Fram med bilderna!

Alla sju bebisarna, här bara något dygn gamla. De fyra bicolorerna i mitten och colorpointarna runtom!

Såhär ser bolådan ut! Jag plockar av taket ibland för att kunna se underverken ordentligt, och Dimma har inget emot det alls!

Och så lite blandade bebisbilder!

Puss från mamma!

Här är två av bicolorbebbarna, med hääääärliga fläckar på ryggen!

Jag blev ju också tvungen att inviga mitt nya fårskinn - som mina vuxna katter hatar men som jag tänkte vänja kattungarna vid åtminstone så kanske det börjar lukta kattunge. Kan ni tänka er något mysigare än att ligga i en syskonhög på ett varmt fårskinn en strålande vår(?)dag i solen??

Eller att ligga och sova med huvudet på systerysters rygg?

Eller att få PUSSA på den här sjukt söta och beroendeframkallande magen??????!!!???

Men i den här åldern får man inte vara ensam hemma för länge. Efter ett tag kommer mamma Dimma och ser till så man inte fryser. Lite svårt att få plats är det, men man får knöka ner sig lite...

Kraaaaam på er för denna gång!

Tillbaks till dagboken

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010