Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Torsdag 13 december - Det bakas lussekatter...

Häromkvällen pratade jag med en av mina trevliga kattungeköpare i telefon och fick en liten lägesrapport om att allt gick bra. Jag ÄLSKAR lägesrapporter!! Det är så härligt att höra hur de mår, mina små älsklingar, som ju dock inte är så små längre! Drygt 7 månader har de hunnit bli redan, helt otroligt. Kvällens diskussionsämne i telefonen var dock funderingar kring att skaffa en kattkompis, och här planeras ju småsyskon sen en tid tillbaks, så en av de planerade bebisarna skulle ju kunna vara lämplig. Att bestämma när en hona ska löpa är ju dock inte lätt, så vi har gått här hemma och väntat och väntat och väntat, Cirrus och jag.

Men det visade sig att mina katter är väldigt duktiga på att tillverka kattungar på beställning! Fem minuter efter att jag lagt på luren efter samtalet med kattungeköparen, så såg jag Dimma och Cirrus i full fart att tillverka kattungar bakom ryggen på mig. Jag fick en smärre chock eftersom jag inte hade en aning om att Dimma löpte redan (1½ vecka efter sista p-pillret), men eftersom det var fullt planerat var det bara en väldigt trevlig överaskning. Nu slipper jag gå och vänta längre!

Cirrus höll med mig helt och hållet han. Här har han gått och uppvaktat sin tjej i 1½ år sedan han flyttade in hos mig och Dimma, och ÄNTLIGEN fick han det han kämpat så hårt för!

"Nej matte, det är inte roligt. Sluta fotografera. Lite privatliv tack!!!"

Och inte hann de knappt bli färdiga förrän Cirrus började charma på nytt igen... "Hej tjejen... Sugen på lite till???"

"NÄÄÄ, stick iväg din snuskhummer! Får en dam inte vara ifred någonsin?"

"Jag sitter bara här och väntar... Låt inte mig störa inte. Men när du får lust igen så viska lite bara va..?" "You wish... Du kommer få vänta länge!"

"Okej... Jag väntar här på mattan istället då."

"Suck!! Är du inte färdig snart??"

"Nää... Jag trivs rätt bra här i min enrummare jag. Vänta på du."

"Suck... Var det dags nu igen."

"Okej... Säg till när du är färdig igen. Jag väntar. Här på mattan bara. Låt inte mig störa!"

"Här ska det bakas lussekatter minsann!!"

"En sista gång till bara... Snälla?"

"Påträngande..? Neeej, inte jag inte. Jag bara ligger här ju. Sover litegrann."

Tillslut erbjöd matte dem varsin enrummare, granne med varandra. Det dög i ett par minuter åtminstone. Tills Cirrus tyckte det var dags igen.

Efter en sömnlös natt, och en till inte fullt så sömnlös natt, så har kärleksparet ändå enats om att det nog räcker nu. Så nu håller vi alla tummar och tassar för att det tagit sig! Isåfall väntar vi bebisar här hemma lagom till Alla Hjärtans Dag. Men jag hoppas de glömde saffranet i degen, för saffransgula bebisar vill jag inte ha.

Hejdå för denna gång!

Tillbaks till dagboken

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010