Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Lördag 12 maj - 1 vecka

Idag är bebisarna en vecka gamla! Hurra! Nya bilder ligger uppe i deras egna gallerier. De senaste dagarna har kattungarna börjat spinna! Det är så otroligt sött! Särskilt småttingarna, nr 1 och nr 4, ligger och mjölktrampar och spinner som tokar när de diar. Jag försökte fånga det på film men det var bara husses hockey som hördes i bakgrunden. Dessutom spinner Dimma när de diar så det är svårt att isolera bort det ljudet också.

Dimma har gett upp flyttandet ett tag vilket är jätteskönt. Nu bor den lilla familjen i sitt egna rum och verkar trivas utmärkt. Nära till allt, och en massa gos med matte!

Husse tog med sig lilla nr 5 till soffan framför hockeyn en stund. Det är viktigt att små pojkar fostras tidigt att tycka om det som är viktigt här i livet! De brukar alltid börja pipa efter några sekunder, men den här gången var lillpojken tyst i flera minuter. Och till vår stora förvåning som somnade han sen mitt på kudden, alldeles ensam! Otroligt gulligt var det, jag blev självklart tvungen att dokumentera!

Dagen till ära har jag spelat in några små filmer på kattungarna. De är inspelade med mobilkamera så kvaliteten är inget vidare, men de är lika söta ändå!

En trött liten flicka (900 kB)

Snutt snutt snutt (300 kB)

Hela gänget vid matbaren (2,2 MB)

Jag ska försöka få till lite bättre filmer nästa gång, men dessa får duga för tillfället!

*****Jag har nu lagt upp filmerna i ett annat filformat då jag fick meddelande om att de inte gick att se. Filmerna kräver Quicktime som finns att ladda ner här, säg gärna till om de inte fungerar nu heller så får jag komma på en annan lösning! *****

Tillbaks till dagboken

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010