Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Torsdag 10 maj - Rundvandring

Inatt klockan 5 vaknade jag och insåg att bolådan nedanför sängen var TOM! Dimma hade uppenbarligen bestämt sig för att den tidigare så utmärkta platsen inte längre dög för hennes bebisar, trots sällskap från matte och husse. Men jag hittade snabbt gömstället - på översta hyllan i en garderob ute i hallen. Ingen lämplig bebisplats, så jag fick snabbt samla ihop bebisarna i kattungelådan igen och stänga in Dimma i kattrummet tillsammans med dem så hon inte kunde gömma dem igen. Hon har fått tak på lådan igen nu så det inte ska kännas så utsatt, och i kattrummet är det lugnt och mysigt utan spring. Där har hon dessutom nära till både matplats, sandlåda och klösträd, plus sin härliga mysmatta ifall hon vill pausa ifrån bebisarna en stund. Jag kommer nu ha henne instängd där med bebisarna till en början så länge vi sover och när vi inte är hemma, så att hon inte ska få för sig att flytta dem igen. När vi är hemma så får hon självklart gå fritt som hon vill, men mysigast är det ändå i bolådan som tur är!

Såhär ser det ut i vårt kattrum när det är väldigt nystädat och alla leksaker undanplockade för stunden (bilden är tagen innan kattungarna kom). Nu står där även en kattungelåda, förutom den likadana förvaringslådan som syns på bilden.

Kattungarna mår prima och har gått upp jättebra i vikt trots platsförflyttningar. De är såna söta knubbisar nu! Jag har nog ändrat mig angående färgen på nr 4, som jag misstänker är blå colorpoint istället för brun. Här är colorpointbröderna på bild, nr 4 till vänster och nr 5 till höger. Några andra åsikter?

Så otroligt söta, men visst syns storleksskillnaden fortfarande! Avslutar med en bild på goshögen också förstås.

Tillbaks till dagboken

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010