Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Onsdag 9 maj - Vi växer...

Här hemma har lugnet sänkt sig! Bebisarna äter och sover, Dimma matar och tvättar och gosar, och jag gör inget annat än sitter och drömmer framför kattungelådan. De är så otroligt bedårande allihop, man glömmer genast bort alla problem och kan inte göra annat än bara älska dem! Bolådan står nu alldeles bredvid min säng så att jag kan somna med ett öga halvöppet och fortfarande se dem. Och vakna på morgonen av små kattungepip och snuttsmask (eller som imorse av en gosig Dimma som ville ha uppmärksamhet medans bebisarna sov).

De har gått upp jättebra i vikt allihop, igår hade de gått upp runt 20 g vardera på bara ett dygn! Det innebar att alla gått över 100 g-strecket och jag var väldigt lättad. De fortsätter smaska på så mer ökning blir det! De växer verkligen massor från dag till dag, nu har de alla så söta gosmagar!

Färgerna började framträda igår och jag är nu i princip säker på att det är tre bicolor och två colorpoint. Tror att tjockisen, nr 2, och tjejen, nr 3, är blåa och de andra bruna, sedan återstår det att se om jag gissat rätt. Det är så otroligt spännande, och roligt med blandade färger!

Jag har svårt att hålla mig från att fotografera dem JÄMT! De är ju så himla söta! Idag fick det bli dags för den andra bildomgången. Bäst att passa på och fotografera ofta nu när de är så små och håller sig relativt stilla. Nya bilder finns alltså i alla kattungarnas gallerier, men jag måste ju visa några av dem även här.

En liten bicolornos...

...och en liten colorpointnos!

Sedan måste jag ju självklart visa två nytagna bilder på stolta mamma Dimma också!

Tillbaks till dagboken

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010