Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Lördag 28 april - En sällskapssjuk flicka

Idag skulle jag försöka dokumentera Dimmas stora mage på bild, vilket inte är så lätt som det låter. Av nåogn anledning så flyter allt vitt fluff ihop på bilder, och så ser man inte att det faktiskt är en härlig tjock bebismage där under all päls! Men vägas skulle det i alla fall, dagen till ära exakt 8 veckor efter parning.

Dimma tycker matte är lite jobbig som tvingar henne sitta på denna förnedrande tingest. Det finns ju inte plats för allt!!

Och vågen hamnade på...

6,9 kg! D.v.s. 2,3 kg upp från parning, heja heja kattungarna! Dimma tar det hela med ro. Men solen var lite väl stark här i köket tycker hon.

Åh, nu fick man äntligen hoppa ner! Bäst att sträcka på sig ordentligt.

Men ibland blir det tydligt att magen är i vägen. Det där med att tvätta sig i baken, det har man gett upp för länge sen (det får matte sköta, till Dimmas förtret). Och när det kliar bakom örat så måste man ju försöka åtminstone... Men inte går det bättre för det!

Och vad glor du på??? Jag gör bara lite stretchövningar, sådeså!!! (matte infogar att hon satt sådär i någon minut och försökte anstränga sig för att nå, men misslyckades )

När jag går då vaggar magen från sida...

...till sida. Varför följer du efter mig hela tiden??? Låt mig va!

Sedan har matte suttit vid datorn flera timmar idag. Hon säger att hon har en massa hemsidor att uppdatera. Hursomhelst så ligger jag här och håller koll så att det blir gjort ordentligt!

Vadå svårt att använda musen när jag ligger här? Du får väl använda musen någon annanstans!

Matteee... Vad är det där för gult papper med en massa siffror på..? Får jag tugga på det..??

Nähä, inte det. Då får du inte använda musen längre, klia mig istället!

Men skönast är det att ligga och lufta magen. Visst är min tjocka mage stilig va?

Hej då på er alla!

Tillbaks till dagboken

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010