Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Måndag 23 april - ...och växer..!

Ikväll när jag vägde Dimma så hade hon korsat en magisk gräns... Med en stolt vikt på 6650 g så har hon gått upp mer än 2 kg sedan parningen!!! Med två veckor kvar till beräknad födelse så kan man förstå att det är lite jobbigt att vara högdräktig kattmamma! Jag försöker vara en God Kattmatte och servera smaskig mat i alla de former, klia haka och gosa mage. Vad Dimma tycker är svårtytt däremot, som en äkta Diva så ska det ju alltid gnäll-jamas på någonting!

En av de nyinköpta lådorna blev en enkel bolåda åt Dimma. Den är redan invigd och verkar vara godkänd. Lite då och då måste man krypa in och kolla läget, trampa lite på filten och spinna, och sen krafsa, krafsa, krafsa litegrann. Det är fascinerande hur instinkterna tar över! Bebisarna sparkar vidare och matte njuter i fulla drag...

Till sist en liten hälsning till alla ragdollvänner där ute - ta hand om er själva, våra underbara katter och varandra! Kom ihåg att vi alla måste hjälpas åt för att ta hand om våra katter på bästa sätt och bevara och föra vidare ragdollrasen som vi alla älskar!

Tillbaks till dagboken

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010