Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Söndag 21 april - Lata dagar

Dimma fortsätter att ägna dagarna åt att sova - på alla möjliga ställen i alla möjliga positioner! De senaste nätterna har det tydligen varit ovanligt bekvämt under sängen - kanske finns det flest dammråttor där. Annars är det husets alla mattor som utnyttjas, här nedan syns en tasslös madame på hallmattan!

I fredags hade jag tjejmiddag här hemma med några kompisar. Vi åt en massa god mat och spelade "Galenpanna" halva natten (det är ett spel). Otroligt roligt - rekommenderas starkt!! Dimma fick nog mer komplimanger den kvällen än hon fått på länge - och det är inte lite, med tanke på hur mycket vackra ord hon får strödda över sig från matte. :) Mina vänner blev totalcharmade av min söta goa köttbulle, och det blev mycket hak-kliande och mag-gosande och gulligullande innan kvällen var slut. Dimma njöt i fulla drag av uppmärksamheten och gick och svansade omkring som en riktig liten diva här hemma.

På lördagen åkte jag till IKEA och handlade en massa skräp. Två fina kartonger blev det till kattrummet. Men Dimma gillade lådan bäst innan jag fällde upp den...

Idag har det mojnat litegrann efter de tidigare dagarnas vilda stormvindar. En liten sväng ut på balkongen blev det för att kika på vad som händer i stora vida världen. Men några stora kraftansträngningar orkar man inte med, nu när det bara är två veckor kvar tills bebisarna tittar ut.

Tillbaks till dagboken

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010