Om mig Katterna Kattungar Foto Ragdoll Blogg Kontakt Gästbok Länkar Start Artiklar

Söndag 15 april - En liten utflykt

Cirrus bor sedan ett par månader tillbaks hos mina föräldrar, eftersom han varit så stressad här hemma med alla lukter och en fertil honkatt att hålla reda på. Han mår som en prins där, så den enda som lider är visserligen JAG, som inte får ha min älskling hos mig... Men igår så var vi ute hela familjen i vår sommarstuga och båda katterna fick följa med. Min älskling har blivit så fin! Det är alltid spännande att se hur de vuxit när man inte sett dem på ett tag. Och ont i magen fick jag när jag insåg hur mycket jag verkligen saknat honom. Jag ville kramas hela kvällen, men han var måttligt förtjust!

Självklart hade jag kameran i högsta hugg. Här är lite bilder på min underbara vackra älskade lillplutt..! (för visst är den sist hemkomna familjemedlemmen alltid en liten plutt, även om de växer? ) Dimma är självklart med på ett par stycken också!

Man får poserar lite snyggt i solen för att göra matte glad.

Håller noga koll på flickvännens minsta rörelse...

Dimma är en utomordentlig kattvakt! Det räckte med att ha henne kopplad för Cirrus var som ett plåster på henne hela kvällen. Hönsmamma som man är så passade jag på Cirrus som en hök ändå förstås, och selen hade han på sig hela kvällen.

Dimma sitter och njuter i solen och värmen. Härligt att nosa på frisk lantluft!

Cirrus kan också sniffa lantluft minsann! Kanske finns några andra härliga honkatter där ute också.

Stå kan han också, till skillnad från sin lata flickvän.

...fast man måste ju vila lite också ibland.

Vackra Dimma!

Förnedrad kattpojke som inte vill ligga som en bebis i mattes famn.

"Jag sitter fast!!! Släpp loss mig, jag lider!"

"Men visst är jag söt som få?"

Husse håller på med något spännande bakom huset...

"Åh en gran, här luktade det spännande..." (han nosade och gosade med granen i säkert fem minuter och sen avslutade han med att strila på den! Tur att det var på våran tomt... )

"Nedanför trappan är det förstås också viktigt att det luktar MIG, så ingen annan katt kommer hit och snor mitt hus!"

Sen ville han inte vara ute längre, Dimma flydde in i huset för länge sedan. Äkta innekatt. Men matte måste ju avsluta med en bild på den riktiga fotomodellen i huset!

Hejdå för denna gång!

Tillbaks till dagboken

bakgr

Copyright © Erica 2005-2010